I LOVE TO SHARE MY TRUE LIFE, TRUE LOVE, TRUE MOTIVATIONAL, INSPIRATIONAL, TRUE HEALTH, TRUE BEAUTY WITH THE TRUE NATURAL SUPPLEMENTS..
WELCOME HERE AND THANK YOU FOR VISITING SUPERBGOJES.BLOGSPOT.COM

Saturday, 12 September 2015

KULIT CANTIK

Overnight Renewal Whitening Cream daripada Nutriwhite Shaklee...
krim malam yang amat rugi kalau ter'skip sapu...
huhuh...saya mesti menyesal esoknya...

sebab bila konsisten pakai setiap malam, memang hasilnya sangat SUPERB lah..
moist sangat kulit ni..lembut macam kulit bayi..sedap je pegang..



Sapukan ia rata di seluruh muka dan leher.

Nak kongsikan:

√ Krim ini bertindak sepanjang malam untuk memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit.

√ Linden membekalkan khasiat dan melembapkan lapisan kulit paling dalam

√ Scullap mencerahkan dan melegakan keradangan

√ Vitamin C aktif mengurangkan jeragat dan cela serta mengembalikan kecantikan kulit

(pas selesai solat isya'..saya akan terus tepek..sebab takut terlupa..tapi memang best! suami pun perasan..dah berkali2 kena puji..hehe, sebab lembut, moist je...)

haaaa....pilihan terbaik untuk yang masih tercari-cari produk skincare...
Overnight Renewal Whitening Cream adalah salah satu daripada 7 produk yang ada dalam set skincare Nutriwhite.

Kalau tanya saya?
Saya memang teruja bila menggunakannya, dan saya memang pakai satu set.
Penggunaan yang MENJIMATKAN!!....
Jimat duit saya...hihihi..sebab pemakaiannya sedikit sahaja...

ok, kalau nak try...nak memilikinya...boleh hubungi Elly..
saya dah pakai 2 tahun set skincare ni...dan akan terangkan cara pemakaiannya.. ;)
kalau ibu hamil, tiada masalah untuk menggunakannya...best tauuuu....


    ELLY 0192221610
    SID: 914472
    COD: PUTRAJAYA, NILAI, SALAK TINGGI

    Emel: syamelly29@gmail.com


    Salam sayang;
    Elly Khalid


6 comments:

  1. banyak khasiat dlm krim ni. singgah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best ..hihiihih...
      tqtq singgah... ;)

      Delete
  2. Kalau sampai rasa rugi kalau ter'skip'. Memang bagus sangat krim ni.
    Berapa harga dia ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. puan shahira... tu laa.. rasa rugi pun..menyesal klu x pakai mlm tu..sbb kadang terlupa jugak...hihihi...
      boleh bg no phone, emel?...nnt sy contact puan... ;)

      Delete