I LOVE TO SHARE MY TRUE LIFE, TRUE LOVE, TRUE MOTIVATIONAL, INSPIRATIONAL, TRUE HEALTH, TRUE BEAUTY WITH THE TRUE NATURAL SUPPLEMENTS..
WELCOME HERE AND THANK YOU FOR VISITING SUPERBGOJES.BLOGSPOT.COM

Monday, 21 September 2015

BERPANTANG YANG INDAH...IMPIANKU...


Semasa selesai melahirkan Anak ketiga saya, Nur Dini Imanina... SET PANTANG SHAKLEE adalah pilihan LENGKAP saya!...

Dari hamil pun memang dah mengambil SET HAMIL SHAKLEE...bila dah bersalin pula, just tambah apa yang "perlu" sahaja....

Secara basic nya, produk set ini adalah sama...hanya beza satu/dua produk sahaja...so, amat beruntung laa...tiada masalah kerugian di situ...



Set BERPANTANG yang saya amalkan semasa kelahiran anak ketiga


>> ESP ~ Protein penting untuk ibu n keperluan nutrisi dalam penyusuan untuk baby. PROTEIN membantu ibu dalam penurunan berat badan...best betul....dan bonus ibu kelihatan cantik..

>> VITALEA ~ Multivitamin yang ada IRON, untuk keperluan darah ibu bersalin. bonus untuk ibu kelihatan cantik.

>> VIT C ~ Vitamin keperluan penting antibodi ibu dan bayi. Bonus untuk ibu kelihatan cantik.

>> B COMPLEX ~ Lengkap dengan Vitamin B, ditambah dengan keperluan ASID FOLIK untuk keperluan nutrisi penyusuan bayi. Bonus bagi ibu, kecantikan kulit.

>> OSTEMATRIX ~ Keperluan kalsium bagi pengukuhan tulang ibu, dan juga pembentukan tulang yang kuat untuk bayi. Sangat sesuai untuk ibu yang tidak suka minum air susu.

>> OMEGA GUARD ~ Minyak ikan keperluan ibu, untuk membantu memecahkan lemak terkumpul, mengembalikan bentuk badan ibu lebih molek dan juga untuk kesihatan organ penting (dalaman) ibu. Keperluan DHA & EPA di dalam OMEGA GUARD sangat berkualiti dalam pembentukan IQ dan MATA bayi (nutrisi yang dapat dari penyusuan IBU).

>> ALFAFA COMPLEX ~ Sejenis JAMU MODEN yang mudah untuk IBU bersalin/berpantang dalam perawatan dalaman wanita. Merapatkan kembali miss V, melegakan urat selepas bersalin dan pelawasan detox yang terbaik untuk ibu dalam proses menurunkan berat badan ibu serta membantu dari nutrisi lengkap bagi penyusuan bayi.

>> ZINK ~ Keperluan zink yang sangat baik untuk menyembuhkan luka ibu bersalin. Luka dalaman dan juga luaran. Konsep yang sama dengan 'ikan haruan'. Bonus? Dapat kecantikan juga...kuku, rambut, kulit yang fresh...

Alhamdulillah pengalaman pertama saya mengambil SET BERPANTANG SHAKLEE dahulu, membuatkan ramai orang tak percaya saya Baru 2minggu bersalin.

Melihatkan keadaan saya yang cergas dan sihat luar/dalam membuatkan mereka /nurse yang datang melawat terkejut...
"Ingatkan dah sebulan bersalin"....
Itulah kata mereka...

Pilihan terbaik bagi saya dan rakan-rakan...

TAWARAN HEBAT SEPANJANG SEPTEMBER 2015.

Pembelian lengkap SET BERPANTANG SHAKLEE anda LAYAK MENDAPAT SEBOTOL VITALEA PERCUMA!!
Jika berminat, boleh dapatkannya melalui saya dan disertai dengan aturan yang lengkap.

    ELLY 0192221610
    SID: 914472
    COD: PUTRAJAYA, NILAI, SALAK TINGGI

    Emel: syamelly29@gmail.com


    Salam sayang;
    Elly Khalid

.

2 comments:

  1. nice sharing.
    pengalaman AS berpantang (40hari harini) AS amik esp dan zinc complex je..
    alhamdulillah luka jahitan perineum cantik dan tak berparut langsung.. Alhamdulillah. Semua dgn kuasaNya jugak kan ^_^

    Tazzabarr nak abis pantang.. 3 days to go hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. as dah abis pantang la ni... alhamdulillah dgn izinnya... ;)
      tahniah dpt baby baru...

      Delete