I LOVE TO SHARE MY TRUE LIFE, TRUE LOVE, TRUE MOTIVATIONAL, INSPIRATIONAL, TRUE HEALTH, TRUE BEAUTY WITH THE TRUE NATURAL SUPPLEMENTS..
WELCOME HERE AND THANK YOU FOR VISITING SUPERBGOJES.BLOGSPOT.COM

Wednesday, 7 October 2015

MASALAH KULIT DAN SOLUSI


Siapa yang ada masalah KULIT KERING?

>> hadkan memakan daging merah dan gunakan minyak zaitun sebagai asas minyak masak dan minyak salad. Ianya menumpu kepada EPA, vitamin E dan beta karotena (Vit A)


Minyak ini akan menyerap ke dalam epidermis menerusi kelenjar sebum yang terdapat pada bahagian dermis serta membantu kulit kekal lembut dan tidak cepat kering.

Lebihan protein boleh membantu juga kulit anda kekal lembut (moist). Protein yang berada dalam sel badan kita mampu membantu mengekalkan kelembapan dan menjamin kulit halus dan lembut.


Siapa yang ada masalah KULIT BERKEDUT?

>> punca utama terjadinya kedut adalah kerana kelanjutan usia, banyaknya terdedah kepada cahaya matahari, merokok dan lain-lain bahan kimia persekitaran yang toksik.

Anda harus mengambil Vit C, beta karotena (Vit A), Vit E, protein, EPA dan zink.

Hadkan pengambilan alkohol, dan perlukan tiduk yang nyenyak dan rehat yang mencukupi.


Siapa yang ada masalah DERMATITIS ATOPIK?

>> merupakan gangguan kulit yang cenderung diwarisi. Ia boleg berkekalan dan amat gatal, mencacatkan rupa, membangkitkan inflamasi dan melumpuhkan emosi kita.

Berlaku pada keluarga yang lazimnya dilanda penyakit asma, alergik. Jika ia berterusan, perlu merujuk kepada Pakar Kulit.

Diet juga boleh membantu masalah ini. Makanan tambahan yang boleh membantu ialah Protein yang bersumberkan kacang soya dan EPA.

Diet yang mengandungi lebih banyak gentian dan kurang daging merah boleh memberikan kesan yang baik.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sedikit sebanyak perkongsian info tentang permasalah kulit yang melanda kita dan juga rakan-rakan sekitar.

Kepeluan makanan tambahan yang anda perlu tahu untuk menyelesaikan masalah anda...

Kalau untuk EPA, produk Shaklee menawarkan OMEGA GUARD (minyak ikan yang tulen dan bebas merkuri), di mana boleh membantu menyelesaikan masalah anda jika diambil secara berterusan.

Tawaran promosi Omega Guard berlangsung...
jika anda berminat, boleh dapatkannya pada bulan ini dengan harga yang istimewa dan dapat menikmati tawaran yang hebat selain itu.
Segala panduan pemakanan akan diberikan secara esklusif buat anda...

Countdown...tinggal 24 hari lagi!!...

inginkan vitamin yang lain??
PROTEIN >> ESP
VIT E >> tengah tawaran 50% untuk pembelian 2 botol
VIT C >> Sustained release Vit C
Beta Karotena (Vit A) >> Carotomax
Zink >> Zinc Complex

Hubungi Elly untuk mendapatkannya...



    ELLY 0192221610
    SID: 914472
    COD: PUTRAJAYA, NILAI, SALAK TINGGI

    Emel: syamelly29@gmail.com


    Salam sayang;
    Elly Khalid


Tuesday, 6 October 2015

8 TANDA! ANDA DAH JUMPA KERJA SEUMUR HIDUP ANDA...

Assalammualaikum....
Para pembaca Superbgojes semua..apa khabar...
harap semuanya sihat walafiat di dalam musim jerebu yang sangat tidak sihat ni...
Jaga kesihatan ye... ;)

oppsss...pagi ni rasa teruja nak share sesuatu TANDA yang mungkin ada di dalam jiwa, hati, minda anda semua...

Saya, dahulunya pernah bekerja makan gaji, sambil melakukan bisnes sampingan iaitu Shaklee ini...
pengalaman saya ketika itu, saya puas...sebab kerja makan gaji tu... saya suka environment dan corak kerjanya...

Tapi, bilamana dapat dinaikkan pangkat, perlu mengikut arahan untuk keluar dari jabatan tersebut. opppsss... bermulalah episod ngeri bagi saya..hihihi.. haishhh tak boleh dilupakan sungguh laaa haiiii.....


Sampai-sampai ofis...beginilah keadaan meja saya..
surat-surat yang diterima untuk diminitkan, diambil tindakan...
waaaa...lenguh ooo tangan nak minit....

Keadaan anak yang ketika itu, selalu tidak sihat (duduk di nursery, paham-paham je laaa kannnn), membuatkan jiwa saya sebagai seorang ibu ni memberontak... 
memberontak bukannya apa.. tapi sebab PAKSA RELA meninggalkan anak di sana yang masih kecil...lepas pantang terus naik kerja menerima tawaran kenaikan pangkat.



Inilah fail-fail yang bertimbun untuk ditandatangani oleh saya seorang...
uwaaaa... berpinar mata, juling mata saya nak sign surat jek....
kena semak sekali, ejaan, nama, no ic dan sebagainya...
balik rumah...saya muntah..sebab stress amat...huhuhuhuh



Kesihatan saya semasa di tempat kerja baru sering terganggu...disebabkan keadaan persekitaran dan corak kerja yang membuatkan saya tertekan. Sampaikan ada orang menegur saya... saya nampak SAKIT..KURUS..

oh...yeke??... saya pun tak perasan semua tu.. tapi yang nyata...hati, jiwa, minda saya 
amat tertekan ketika itu...
bayangkanlah..bangun dari tidur...saya dah menangis...
dalam perjalanan nak pergi kerja, minda saya serabut...
dah sampai menjejak kaki ke pejabat...jiwa saya memberontak...
duduk di meja work station, buka pc, terus mengalirkan airmata...

hoohohohohoh... tak tahulah...memang tiba-tiba je... 
kenangkan balik...saya pun tak tahu macam mana saya boleh bertahan selama 8 bulan di sana.
kekuatan saya ketika itu, hanyalah bergantung pada Allah semata..

Dalam masa yang sama, bisnes Shaklee saya tetap berjalan seperti biasa. Ujian inilah yang menguatkan saya untuk meneruskan bisnes ini disamping coaching anak empire saya ketika itu untuk sama-sama berjaya....

Nak dijadikan cerita, anak saya dijangkiti demam viral/bakteria... allahuakbar... dan bermulalah episod saya bertekad untuk memohon cuti tanpa gaji selama 270 hari.

Alhamdulillah, permohonan saya diluluskan oleh majikan saya...
saya rasa masa tu...BEBAS dari cengkaman tekanan tersebut...dan saya di 'pool' kan sementara saya bercuti ini... maknanya saya memang dah tak akan balik ke jabatan lama tu... sebab tempat saya kritikal, memang memerlukan pengganti dengan segera.

Orang kata...kalau maknya mengalami tekanan, berjangkit laaa kat anaknya.. dah la anak saya masih kecil dan fully menyusu badan... jadi secara tidak langsung, anak saya pun terkena aura negatif yang saya bawa dari ofis... huhuuhuh..sedih..kesian dia...

9 bulan di rumah, mengadap anak, menguruskan rumahtangga sendirian berhad... dan menjalankan bisnes Shaklee secara online...membuatkan jiwa, diri, minda saya sihat!!.. FREEDOM rasanya...

Pabila habis 9 bulan... saya perlu melapor diri semula... haish..nak kata apa nya??. berdebar, sebab dah lama tak jadi pekerja ofis kan...hihiih.. dan lagi satu berdebar tempat di mana yang akan mereka hantar saya...

Alhamdulillah, mendapat kerja yang boleh masuk jiwa..(buat kewangan)...tapi..lama-lama... errrmmm...errrmmm...dan sekali lagi saya diuji...anak saya mengalami demam viral...memerlukan saya untuk bercuti lama, menjaga dan memantau keadaan kesihatannya.

Cuti tak boleh sebarang cuti... jadi keadaan tersebut membuatkan jiwa, minda saya kembali serabut...
apa tindakan perlu diambil pula kali ni?
berserah dan hanya bergantung pada yang MAHA ESA...
memohon jalan yang terbaik buat saya...

Allah itu maha mengetahui segalanya....saya sangat percaya dengan aturan Allah...sesuatu yang berlaku mesti ada ASBABnya... yang terbaik untuk kita sebagai hambaNYA..

Saya disahkan mengandung...(anak ke 4)
Allahuakbar... memang kalau dah namanya saya mengandung...saya kena siapkan mental fizikal untuk menghadapi hari-hari yang penuh dengan dugaan sickness..

Keadaan kesihatan saya sangat-sangat tidak mengizinkan, dan memerlukan saya berehat panjang...dan saya tak boleh stress.... kalau datang apa jua situasi...saya stress.. alamatnya..
eerrrmmmm... sakit kepala yang amat sangat hinggakan tak dapat nak buat apa..

Perjalanan Allah tu sangat cantik... saya perlu berehat dari bekerja di situ...
dan sekali lagi...saya di rumah menguruskan anak, urusan rumahtangga dan terus menjalankan bisnes Shaklee secara online dari rumah..

Pagi ini, terjumpa satu artikel ini, yang menarik perhatian saya di ketika ini...
8 TANDA-TANDA MENUNJUKKAN ANDA TELAH BERJUMPA 
KERJA SEUMUR HIDUP ANDA..





Bila saya tanya pada suami saya,,,,ada ke ciri-ciri tanda atas ni, ada dalam diri saya sekarang?
Suami jawab..."ye ada...."

Yang nyata, saya bahagia, tenang sekarang....
tanpa tekanan kerja yang sering membuatkan saya serabut... huhuuhu...
dan yang membuatkan saya dan suami cukup terharu..
adalah sangat-sangat berharga pabila, anak-anak dapat kami besarkan depan mata...

Dapat melihat tumbesaran mereka depan mata.. tak terlepas satu detik pun..
dapat memasakkan makanan kegemaran mereka dan suami
dapat bersama-sama mereka...
suka duka kami bersama...
kami bahagia...kami tenang...

Sesungguhnya ada sesuatu perjalanan yang sangat baik buat kami sekeluarga yang
Allah sediakan untuk kami....
Perjalanan yang 'satu'...menuju kejayaan ke arahNYA secara mendalaminya dengan lebih terperinci...
Syukur Alhamdulillah...

dan saya amat bersyukur dikurniakan kawan-kawan yang bersama berjemaah untuk ke arah yang 'SATU' itu... 
pertemuan jalanan inilah yang saya dan suami nanti-nantikan...
pengorbanan membawa kepada hasil kerja ke jalan ALLAH... alhamdulillah....

'PRICELESS.......'

Anda??.. bagaimana pula?..
sudah berjumpa dengan kerja seumur hidup anda??.. ;)

Setiap orang ada pengalaman, cerita masing-masing kan...
dan tak boleh nak disamakan dengan kisah saya ni... huhuhuhu...

saya doakan anda yang membaca ni...
semoga anda menjadi hamba, khalifah Allah yang sangat kental, kuat imannya,
bergantung dan berserah padaNYA...

usah bersedih, atau berputus asa dengan ujian yang diturunkan...
sesungguhnya ada SESUATU ASBAB yang kita tak tahu...
percaya dan yakin itu adalah ATURAN ALLAH yang terbaik!!


Salam sayang;
Elly Khalid

HASIL KERJA KELAS BLOG & SEO

Alhamdulillah, berkat mendapat ilmu daripada kawan-kawan seangkatan di dalam Shaklee, dan juga jasa baik mentor saya yang mengizinkan kami menimba ilmu di pusat latihannya, Faizworld Training Centre di Bangi....


Menimba ilmu blog & SEO
Mentor Shaklee saya, Pn Shareeza Hashim sering memberi sokongan dan dorongan dalam usaha untuk anak empire Jutawan Shaklee rajin ber'blog.

Pelbagai aktiviti dan juga diwujudkan Kelab Blogger Jutawan Shaklee khas untuk yang telah hadir ke kelas ini di bawah tenaga pengajar Pn Mashitah Mamat dan Pn Karina.



Walaupun dalam menimba ilmu, anak-anak tetap di depan mata..
seronok betul... ;)

Pada yang telah hadir ke kelas, secara automatik akan dimasukkan ke dalam Kelab Blogger Jutawan Shaklee. Dan kepada yang nun jauh dari Bangi, ataupun yang mana tidak kesampaian untuk hadir atas sebab dalam pantang ke...sakit ke... boleh juga dimasukkan ke dalam Kelab ini. Tapi kena mematuhi syarat...hihihi..kena interview dulu dengan Pn Shareeza... ;)


Closed Group di FB untuk Kelab Blogger Jutawan Shaklee

Sepanjang berada di dalam closed group Kelab Blogger Jutawan Shaklee tersebut, kami diberi cabaran untuk update entry dalam sebulan. Sistem point digunakan pada kami, dalam usaha membangunkan blog kami.

Kawan-kawan dalam tu berlumba secara sihat dalam usaha update entry. Ye la, nak dapatkan semangat waja, kenalah secara berjemaah kan... kalau sorang-sorang yo... tak jadi dohhh... tak naik semangat tuuu... 

Anyway, memang dimaklumkan awal oleh admin bahawa akan diumumkan pemenang bagi TOP UPDATE ENTRY... tapi, bagi saya...saya buat, berblog bukan sebab untuk mendapatkan sesuatu hadiah, reward daripada mentor saya...

Tapi, lama-lama saya rasa seronok...sebab blog inilah tempat saya kongsikan ilmu, pendapat, kisah, dari hati saya...ikhlas tau... sebab nak semua orang aware tentang kesihatan dan lain-lain... ;)

Ermmm... semalam saya dikejutkan dengan berita....


Nama saya dapat tempat kedua dalam senarai TOP 10


Alhamdulillah, sungguh saya tak sangka!!!... oh...hadiahnya tak tahu laa apa ye..hihiihih... tapi yang nyata, semua pakat rajin nak update blog dah sekarang secara konsisten...

llazi na aaamanu wa 'amilussoolihat.

Aamanu - Iman - Ilmu + Keyakinan
'Amilu - amal - kerja buat (nampak) + hasil 

Jadi nak buat apa-apa, kenalah berilmu beserta iringan yakin...
dan dah ada ilmu, kenalah diamalkan, dilaksanakan,,(membuat kerja)...
barulah menampakkan hasilnya...

Betul ke betul?
in shaa allah...kalau apa-apa kerja kita didasarkan dengan Basmallah...

Oklaa... nanti saya sambung lagi..berdebar menanti hadiah niii..hihihiih


Salam sayang;
Elly Khalid

Monday, 5 October 2015

TESTIMONI OMEGA GUARD ANAK





Komen dari seorang ibu... anaknya nampak perubahan bila consume
OMEGA GUARD bersama LECITHIN daripada Shaklee.




Countdown promotion untuk OMEGA GUARD...
26 DAYS!!!

                             


DAPATKAN SEKARANG!!!...
Sekarang tengah promo!!
jika anda mahukannya, dapatkan tawaran diskaun 5% dengan pembelian terus 2 botol.
Fast action!!!

Hubungi Elly untuk mendapatkannya...
untuk anak yang berumur seawal usia setahun pun, boleh diberikan...
Caranya??... yes, Elly akan terangkan untuk ibu ayah sekelian...


    ELLY 0192221610
    SID: 914472
    COD: PUTRAJAYA, NILAI, SALAK TINGGI

    Emel: syamelly29@gmail.com


    Salam sayang;
    Elly Khalid

Friday, 2 October 2015

KESUBURAN UNTUK HAMIL


Alhamdulillah, cerita dari kawan saya...dengan mengambil GLA COMPLEX SHAKLEE ini, dapat meningkatkan tahap kesuburannya...

Sebelum ni pun, kitaran haid nya tidak begitu normal sangat. Kejap 30 hari, kejap lari ke 34 hari. Jenis tak konsisten laaa...

Katanya, anak sulung dah besar... 6 tahun.. tapi nak lekat yang nombor 2 ni...aduhaiii...

Alhamdulillah, berkat konsisten mengambil GLA COMPLEX ini, (di mana kalau orang luar lebih mengenali EPO...). Tapi kandungan EPO dalam GLA ni...6 kali ganda tau....!!!


TESTIMONI HAMIL dengan GLA COMPLEX


Anyway... yang best??..
bila kita consume GLA ni... dapat bonus sekali tau..
>> kulit cantik
>> dapat menurunkan berat badan
hihihihi..best ke best??

Sekarang tengah promo!!
jika anda mahukannya, dapatkan tawaran diskaun 5% dengan pembelian terus 2 botol.


Pilihan saya juga semasa nak hamil anak ketiga. Alhamdulillah...dengan izinNYA...
dapat jugazuriat daripadaNYA....penangan konsisten GLA COMPLEX ini...


Fast action!!!!
DAPATKAN SEKARANG...dan Elly akan terangkan cara pemakanannya... in shaa allah, sama-sama berusaha...dan memohon kepadaNYA...

    ELLY 0192221610
    SID: 914472
    COD: PUTRAJAYA, NILAI, SALAK TINGGI

    Emel: syamelly29@gmail.com


    Salam sayang;
    Elly Khalid


SUMBER PROTEIN PENTING UNTUK IBU BERPANTANG

ESP BEST UNTUK IBU BERPANTANG

esp shaklee ibu berpantang
Pilihan ramai, untuk yang dalam hamil, berpantang, menyusukan anak
Kenapa?

>> Membantu Ibu mengekalkan berat badan ideal..

>> Membantu membakar lebih banyak kalori..errrmm..cepatlah kembali badan ke bentuk asal..

>> Penting untuk penjagaan tulang. Dalam pantang, ibu perlukan kalsium yang tinggi. Jumlah protein dalam diet harian boleh memberi kesan kepada tahap kalsium dalam badan. Jadi badan akan bertenaga.

>> Membantu melawan penuaan.
Ambooiii..ni yang best nak dengar kan? Hihih...

>>Melindungi Ibu berpantang dari stress. Pengambilan protein dari yang disarankan adalah bagus kerana ianya mampu mengembalikan dan memulihkan sistem tubuh badan.

>> Bagus untuk kulit. Pengambilan diet yang tinggi dengan asid amino serta penggunaan pelindung matahari yang bagus mampu melindungi serra mengurangkan kesan uv. Protein penting untuk proses regenerasi sel kulit agar ianya sentiasa terlihat mulus, tegang dan awet muda.

>> Bagus untuk rambut. Kebiasaan ibu dalam pantang, selepas bersalin mengalami situasi keguguran rambut. Jadi pengambilan protein ini dengan ESP, masalah keguguran dan pertumbuhan rambut yang terencat dapat diatasi.

>> Minumlah ESP tanpa rasa bersalah kerana ianya SEDAP!
Pengambilan ESP yang penuh dengan asid amino adalah sangat menguntungkan kerana penting untuk pertumbuhan otot, tulang sehinggalah ke rambut.

Impian bagi setiap ibu berpantang >>> klik sini

NAK DAPATKANNYA??

Hubungi Elly sekarang dan Elly akan terangkan secara lengkap tentang cara pemakanan dan juga resipi yang sangat mengujakan!! yeahhh...

    ELLY 0192221610
    SID: 914472
    COD: PUTRAJAYA, NILAI, SALAK TINGGI

    Emel: syamelly29@gmail.com


    Salam sayang;
    Elly Khalid

Thursday, 1 October 2015

KHASIAT VITAMIN E SHAKLEE


50% OFF!!!

Offer VITAMIN E COMPLEX SHAKLEE ...while stock last!!...

:KEBAIKAN VITAMIN E SHAKLEE::

Kesihatan :

>> Melindungi Jantung
Pengambilan harian 800IU vitamin E untuk jantung yang sihat ; melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid; meningkatkan kolesterol HDL; mengurangkan tekanan darah; menghalang platelet darah melekat ke dinding arteri; menghalang anemia hemolitik, penyakit jantung dan lain-lain.

>> Anti-Oksidan Yang Kuat
Pengambilan lebih dari 1,200UI sehari untuk anti-oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas. Ianya juga memperbaiki masalah oksidasi – katarak dan masalah penglihatan.

Kecantikan :

>>> Anti-Penuaan
1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.

>>> Membaiki Parut
Membaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh dikenakan terus pada luka unutk mengurangkan kesan parut.

TESTIMONI PENGGUNA TEGAR VITAMIN E

Ada seorang lelaki berumur lingkungan 40-an memang teruja mengamalkan Vitamin E ini....dah lebih 20 tahun consume Vit E. Apa yang dikongsi oleh beliau, Vit E buat nampak MUDA!!...hihihi..
dan isterinya pula berumur 40-an pula sedang hamil.. dek penangan vitamin yang di ambil... SUBUR kan??..

Secara tak langsung, sesiapa yang memang konsisten mengambil vitamin, organ dalaman (penting) akan lebih muda dari usia kita tau....tu sebab nak kelihatan CANTIK terutamanya, perlu dari dalaman. Barulah terserlah ke luaran.

Tawaran berlansung sementara stok masih ada!!..
Sebotol ada 120 biji.
Macam saya dan suami, memang consume 2 biji sehari. sebulan sebotol ler... hihihi

Expiry date untuk tawaran ini adalah Januari 2016.
so, untuk anda..memang cukuplah keperluan 2 botol ni untuk 4 bulan..

Bahasa yang mudah nak paham...BELI 1, PERCUMA 1...dengan pembelian RM158. hhiihihihihih

Jika anda mahukan SET KECANTIKAN...boleh dapatkan bersekali dengan SUSTAINED RELEASE VIT , klik di sini untuk mengetahui KENAPA BILA DIGABUNGKAN VIT E & C memberikan kesan yang terbaik buat anda yang inginkan KECANTIKAN dan AWET MUDA...






DAPATKAN SEKARANG!!!...
Fast action!!!


    ELLY 0192221610
    SID: 914472
    COD: PUTRAJAYA, NILAI, SALAK TINGGI

    Emel: syamelly29@gmail.com


    Salam sayang;
    Elly Khalid

PROMO!!! 9 SEBAB SAYA SUKA OMEGA GUARD

OMEGA GUARD...sejenis minyak ikan.
.
Apa yang saya suka tentang OMEGA GUARD ini??

  1.  Opppsss..sudah tentu untuk kulit saya...setiap wanita memang sukakan kecantikan kulitnya kan?? Kulit menjadi licin dan kemerah-merahan...
  2. Penurunan berat badan, mengawal berat badan ...tetap maintain sebagai ibu anak 3+1.. ahakksss...
  3. Pabila hamil...ianya sangat membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin dan membantu pekembangan memori.
  4. Bila dah bersalin, saya tetap consume untuk memberikan nutrisi susu yang terbaik dalam menyalurkan pada bayi saya bagi proses tumbesaran, perkembangan otak dan memori.
  5. Tinggi dengan kandungan DHA & EPA, dapat mencegah penyakit saluran darah dan strok (hanya mencegah sebelum terkena kannnn....??)
  6. Sebagai seorang ibu yang sangat macam sotong,,, hihiihih... pengambilan secara konsisten dapat meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru saya.
  7. Kandungan Omega-3 yang terdapat di dalamnya dapat juga mencegah diri saya daripada terkena serangan kanser... kalau perempuan selalunya, kanser payudara laaa pembunuhnya...
  8. Dalam menjalani kehidupan seharian, menjadi seorang ibu yang sangat super aktif,,,, (dah la sekarang tengah hamil anak ke4...ihihihih), jadi selalu juga mengalami sakit-sakit lenguh sendi. Pengambilan Omega Guard boleh memelihara fungsi-fungsi sendi, dan mencegah dalam arthritis, gout yang efektif.
  9. Pabila dalam keadaan stress, EPA & DHA yang mempunyai keupayaan untuk menstabilkan emosi dan membantu dalam perkembangan kesihatan mental, termasuk kemurungan, tekanan, kebimbangan, insomnia, schizophrenia dan autism. Untuk kanak-kanak yang hiperaktif juga boleh.
.
KHAS UNTUK KAUM ADAM, HAWA dan juga KANAK-KANAK...
.
Cara makan??.. ooppss.. tungggguuuu!!!!!!!!!!!!!
.
DAPATKAN SEKARANG DENGAN TAWARAN 5% DENGAN SETIAP PEMBELIAN 2 BOTOL DALAM SATU MASA.


omega guard
GRAB NOW!!!
.
Dapatkan SEKARANG!!!
UNTUNG DAPATKAN MASA TENGAH PROMOSI ni....

    ELLY 0192221610
    SID: 914472
    COD: PUTRAJAYA, NILAI, SALAK TINGGI

    Emel: syamelly29@gmail.com


    Salam sayang;
    Elly Khalid