I LOVE TO SHARE MY TRUE LIFE, TRUE LOVE, TRUE MOTIVATIONAL, INSPIRATIONAL, TRUE HEALTH, TRUE BEAUTY WITH THE TRUE NATURAL SUPPLEMENTS..
WELCOME HERE AND THANK YOU FOR VISITING SUPERBGOJES.BLOGSPOT.COM

Wednesday, 19 August 2015

TEMPAH / EDIT BLOGSPOT

Alhamdulillah...syukur...hampir siap sepenuhnya...walaupun ada perlu lagi ditambahbaik, dan di edit..

Almaklum lahhh...dulu-dulu tak pandai ber'blog ni....
syukur saya dapat kawan yang tak lokek ilmu...
adik Shaklee saya ni...

Eh...dia bukan adik kandung saya...hihihi...
adik dalam Family JUTAWAN SHAKLEE... ;)

Sedikit sebanyak perkongsian daripada beliau, dan juga rakan-rakan lain, dapat menambahkan ilmu blog saya yang memang tak de basic ni...

Ermmm..semangat nak update blog..dan blogwalking.....dengan wajah yang baru...
Dulu, saya main tangkap muat je masukkan header cover blog tu...
Tapi, la ni dah bijak sikit...hihihi....hasil diskusi dengan kawan-kawan Shaklee saya...

Cover blog yang lama...header pun main tangkap muat je...ambil dari page saya...
Mommy Elle Gojes

Bila adik Shaklee saya ni, offer nak hulurkan bantuan...maka saya dan rakan-rakan lain mengambil peluang ini.... peluang datang sekali dengan harga PROMO yang cukup buat kami teruja..


Peluang yang dihulurkan oleh Adik Shaklee saya...
Pn. Mashitah Mamat
Errrmmm..amacam?? teruja ke tak  teruja dengan harga tu??.. hihihih...TAWARAN TERHAD sahaja... siapa pm dia cepat..dapatlah harga gitu... ;)

Anyway...hasil sentuhan daripada Pn.Mashitah tidak mengecewakan saya...selari dengan citarasa dan hati seorang yang berjiwa romantik.. (aauuuwww... yelah sangat romantik kaannn...kikiki).... dan ada juga edit2 yang dia buat...widget laa.. setting itu la..ini laa..haa..saya? ok kan jekk... mana yang terbaik..mana yang dia tahu itu bagus untuk seorang blogger...saya serahkan pada dia... ;)

Wajah baru kedai online saya!!... ;)
tq ctah... (tu nama panggilan manja untuk dia..hehhe)



Pada saya, harga yang ditawarkan tu, sangat MURAH...dia tawarkan KHAS UNTUK GRUP JUTAWAN SHAKLEE, di bawah susur galur Pn. Shareeza Hashim (nama manja yang kami panggil...Cery...hihhiiii)....

oklaaa...so semua yang berada di bawah Grup Jutawan Shaklee..kalau ingin tempah/edit blog..boleh lah menghubungi Pn Mashitah Mamat melalui no. telefon seperti di dalam poster di atas....

In shaa allah beliau dalam perancangan untuk membuat satu kelas blog di Faizworld Training Centre, Bangi  dalam masa terdekat ni...nak membantu kawan-kawan JUTAWAN SHAKLEE berjaya juga... beliau akan berkerjasama dengan Kakak Shaklee saya,,, (bukan kakak kandung ye...hihih..) Pn. Karina...

Nantikan update di Mamafaiz & Jutawan2 SHAKLEE.. (fb secret group)....

KEMBALI BERSEMANGAT!!
SAHUT CABARAN!!
"LOVELY" MENCABAR SAYA!!... ;)

Terima kasih ALLAH, dikirimkan sahabat-sahabat dan mentor-mentor yang sangat hebat, untuk bersama-sama menuju kejayaan ke syurga... 
aamiin....




ELLY 0192221610
SID: 914472
COD: PUTRAJAYA, NILAI, SALAK TINGGI

Emel: syamelly29@gmail.com


Salam sayang;
Elly Khalid





4 comments:

  1. aummmmmm....alhamdulillah..moga puas hati....tukang design amatur je pon haa..kihkihkih

    good luck kakakku sayang... mmmuahhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum
      senang sekali saya bisa menulis kisah nyata kami
      dan berbagi kepada teman-teman disini.

      Meski hidup dalam keprihatinan, karena hanya mengandalkan penghasilan dari jual gorengan, namun rumah tangga kami terbilang harmonis. Jika berselisih paham, kami selalu menempuh jalan musyawarah. Hal itu wajib kami terapkan untuk menutupi aib dan segala bentuk kekurangan yang ada dalam rumah tangga kami agar tidak terdengar oleh orang luar. Karena begitulah pesan dari para orang tua kami.

      Hari demi hari aku habiskan hanya untuk bekerja dan bekerja. Hal itu aku lakukan, selain sadar akan tanggung jawabku sebagai orang tua , juga ingin menggapai harapan dan cita cita. Yah, mungkin dengan begitu ekonomi keluargaku dapat berubah dan aku bisa menyisihkan sedikit uang penghasilanku itu untuk masa depan anak-anakku dikemudian hari. Namun semua itu menjadi sirna.

      Selanjutnya kami pun melangkah untuk mencobanya minta bantuan melalui dana gaib tanpa tumbal,alhamdulillah dalam proses 1 hari 1 malam kami bisa menbuktikan.

      Jalan ini akan mengubah kemiskinan menjadi limpahan kekayaan secara halal dan tidak merugikan orang lain.

      Alhamdulillah semoga atas bantuan ki witjaksono terbalaskan melebihi rasa syukur kami,
      saat ini karna bantuan aki sangat berarti bagi keluarga kami.
      Bagi saudara-saudaraku yg butuh pertolongan silahkan hubungi
      Ki Witjaksono di:+62852-2223-1459
      Supaya lebih jelas kunjungi blog
      ~~KLIK DISINI~~

      Delete
  2. aummmmmm....alhamdulillah..moga puas hati....tukang design amatur je pon haa..kihkihkih

    good luck kakakku sayang... mmmuahhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih adikku.... alhamdulillah....puas ati..tu sebab ku promote...
      good luck juga padamu...kita sama-sama menuju kejayaan ke syurga...
      mmuuuaahhhh...!!!!

      Delete