I LOVE TO SHARE MY TRUE LIFE, TRUE LOVE, TRUE MOTIVATIONAL, INSPIRATIONAL, TRUE HEALTH, TRUE BEAUTY WITH THE TRUE NATURAL SUPPLEMENTS..
WELCOME HERE AND THANK YOU FOR VISITING SUPERBGOJES.BLOGSPOT.COM

Thursday, 20 August 2015

FRESH LAUNDRY SABUN YANG TERBAIK!!

Kandungan Triethanolamine dodecylbenzenesulfonate merupakan salah satu bahan perengsa tersebut, dan ia disenaraikan sebagai bahan berbahaya oleh EPA dan DOT.

Apabila tersentuh dengan bahan ini, boleh mengakibatkan kerengsaan dan membakar kulit dan mata. Jika terhidu pula...akan merengsakan hidung, tekak dan paru-paru hingga menyebabkan batuk, asma dan / sesak nafas. Kulit yang kerap bersentuhan dengannya akan menjadi kering dan gatal serta mengalami masalah alergi yang kronik dan munculnya ruam.





Kelebihan Fresh Laundry Concentrate;
Ia tidak mengandungi bahan-bahan seperti di bawah, mahupun bahan berbahaya yang lain.

Uniknya FRESH LAUNDRY CONCENTRATE....

SELAMAT
  • Hipoalergenik
  • Tanpa klorin
  • Selamat untuk digunakan pada semua fabrik yang boleh dibasuh
  • Tiada bahan kimia berbahaya
BERKESAN
  • Berkepekatan tinggi
  • Hanya 1 auns (11.375 liter) sudah mencukupi untuk cucian muatan sederhana
  • Sesuai untuk semua suhu, termasuk air sejuk
  • Mengekalkan warna pakaian yang putih dan menjadikan pakaian berwarna lebih berseri
MESRA ALAM
  • Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan
  • Surfaktan mudah biorosot
  • Tanpa fostat, borat, bahan perengsa
  • Bungkusan yang boleh dikitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembetungan

Sabun ini sangat sesuai untuk penghidap ASMA, EKZEMA, RESDUNG mahupun yang mempunyai masalah alergi. 

PENJIMATAN yang berganda, sebab ianya jenis CONCENTRATED..guna sikit jerk da cukup!!...
sekotak boleh 88 kali loading...macam mesin basuh saya muatan 7kg..lebih jugak dari sebulan penggunaan...

Memang direkemenkan!!..

Penjaagaan Rumah Get Clean mempunyai produk-produk yang lain juga;
  • Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate (pencuci rumah)
  • Dish Wash (pencuci pinggan/mangkuk)
  • Soft Fabric Concentrate (pelembut pakaian)
  • Get Clean Water Pitcher (penapis air mobil)
Jika anda berminat untuk memilikinya, anda sangat BERUNTUNG kerana memilih produk yang tepat untuk penjagaan rumah/khasnya kesihatan secara selamat tanpa bahan kimia.

Klik FRESH LAUNDRY CONCENTRATE untuk mengetahui lebih lanjut.

Dapatkannya SEKARANG... 
Saya sudah.... ;)

    ELLY 0192221610
    SID: 914472
    COD: PUTRAJAYA, NILAI, SALAK TINGGI

    Emel: syamelly29@gmail.com


    Salam sayang;
    Elly Khalid

4 comments:

  1. saya selalu perhatikan tangan teman sekerja mengelupas akibat menggunakan bahan pencuci yang ada bahan kimia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuan, kesian..dulu2 sy pun mengelupas gakk..huhuuh..
      dulu tak kenal ngn shaklee..tu yg dok guna pencuci jenama luar...
      bolehlah bagi link ni kat teman sekerja tuan..harap dpt membantu beliau.. kan?..

      Terima kasih atas kunjungan tuan...

      Delete
  2. nampak molek ni
    sesuai untuk tangan yang alah dengan sabun

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...molek benor tuan... ;)

      Delete